Stötta

Ditt stöd för Israel och för vår verksamhet är av stor vikt

Att stötta Israel ser vi som en självklarhet. Vi hoppas att du instämmer.
Och detta är något som kan ske på många olika sätt. Dels kan du ekonomiskt bidra direkt till Israels Vänner. Vi som organisation är oberoende av stat och kommun ekonomiskt och driver i stället vår verksamhet på medlemsavgifter och gåvor. Där blir ditt bidrag och medlemskap oerhört betydelsefullt. Men du kan också ge av din tid och ditt engagemang, vilket vi också sätter stort värde på. Kika nedan för mer information och inspiration.

Ja, jag vill gärna ge en gåva till Israels Vänners arbete!

Swisha till 123 170 32 14

Bankgiro: 5554-0579

minnesgåva

Minnesgåvan är till för dig som vill hedra minnet utav någon som gått bort. Gåvan hjälper oss att fortsatt verka positivt för Israel.

Projektgåva

Vi förmedlar gåvor till många olika projekt med koppling till Israel. Du kan enkelt rikta din gåva mot ett specifikt behov.

SWISH

Du kan enkelt swisha en gåva till Israels Vänners arbete och våra projekt.

Swishnummer: 123 170 32 14

(QR-koder finns längre ned på sidan)

QR-koder

Ge en gåva eller betala ditt medlemskap genom att scanna QR-koder med din mobiltelefon.

AUTOGIRO

Slipp fylla i alla siffror på banken varje månad! Anmäl dig till vårt autogiro istället via knappen nedan.

Eller ladda ned en blankett på din dator, som du sedan skriver ut, fyller i och skickar till oss via post.

Bli medlem

Medlemskap innebär bl.a. möjlighet att påverka arbetet samt tillgång till tidningen Israels Vän.

Medlemsavgit (inkl. tidning) : Inom Sverige 300 kr /år, Finland / Åland 35 € /år, Norge 350 Nkr /år, Danmark 350 Dkr /år, Övriga 500 kr /år

Engagemang

Ett viktigt sätt att stötta Israel är genom ditt och din församlings engagemang, böner och stöttning för ett mer Israelvänligt klimat i både kyrkor och samhälle.

Scanna QR-koder med Swishappen

Med hjälp av din Swish-app och koderna nedanför kan du enkelt ge en gåva till Israels Vänner, till ett riktat projekt eller betala din medlemsavgift.

Gör så här: 1. Öppna swish-appen. 2. Klicka på den blå rutan uppe i högra hörnet. 3. Scanna någon av koderna nedan med mobilkameran. 4. Fyll i belopp (och eventuell övrig info i inforutan). 5. klicka på betala och godkänn med din personliga kod. Klart!