Bli medlem

Bli en del av oss

Vi hoppas att du vill stå med oss i vårt arbete genom att bli medlem. Som medlem blir du automatiskt prenumerant av vår tidning Israels Vän. Du får ökad kunskap och håller dig orienterad om vad som händer i Israel utifrån dagsläget och det bibliska perspektivet. Och inte minst blir du till stor välsignelse.

”Från det att jag var stipendiat på svenska teologiska institutet i Jerusalem, brinner jag för att fördjupa kontakten med landet Israel och Guds egendomsfolk, det judiska folket. Jag vill å det varmaste rekommendera dig att ta del av Israels Vänners konferenser, resor och satsningar. Det kommer att tydliggöra och berika din tro.”

Hans Weichbrodt
Hans Weichbrodt

Vad innebär medlemskap hos Israels Vänner?

Ställningstagande

Som medlem hos Israels Vänner visar du att du står på bibelns budskap om att välsigna Israel och det judiska folket.

Påverkan

Som medlem ges du möjligheten att påverka Israels Vänner framtida riktning. Genom att stå tillsammans med oss och alla medlemmar får du även en unik möjlighet att påverka det Israelnegativa klimatet i vårt land.

Förmåner

Medlemmar hos Israels Vänner får utan extra kostnad tillgång till tidningen Israels Vän (6 nr/år) som ger förjupning i frågor som rör kristnas relation till judendom, Israels betydelse för troende, Bibelns profetiska texter och mycket mer. Utöver detta finns möjlighet att få information via e-post från Israels Vänner (kommande och aktuella händelser m.m.).

Kostnad

Medlemsavgit (inkl. tidning) :
• Inom Sverige 300 kr /år

• Finland / Åland 35 € /år
• Norge 350 Nkr /år
• Danmark 350 Dkr /år
• Övriga 500 kr /år

Vi accepterar banköverföring och Swish. Du kan även skanna QR-koden nedan med din Swish-app.

Bindningstid

Du betalar för ett års medlemskap i taget. Vi skickar ut en påminnelse när det är dags att förnya medlemskapet. Vill du inte förnya är det bara att låta bli att betala. Det går förstås också bra att säga upp sitt medlemskap när man vill genom att kontakta oss.

Ålder

Alla är förstås välkomna att bli medlemmar hos Israels Vänner. Är du under 18 år behöver du dock målsmans intygande.

Jag vill bli medlem i Israels Vänner

Avgiften är 300 kronor per 12 månader och då ingår 6 nummer av tidningen Israels Vän. Vi kontaktar dig gällande betaluppgifter.
Som medlem binder jag mig inte till några ytterligare krav, men får möjligheten att stödja/hjälpa till eller påverka om jag så önskar.

Betala ditt medlemskap snabbt och smidigt.
Scanna QR-koden till vänster med din swish-app så slipper du fylla i långa nummer och onödig information.