Bli medlem

Ett medlemskap som gör skillnad

Vi har idag medlemmar utspridda över hela vårt land, och även i några utav våra grannländer. Personer som gjort ett aktivt val för att visa sitt hjärta och sin passion för Israel. Tillsammans kan vi åstadkomma mer, nå längre och välsigna Israel och det judiska folket i allt större utsträckning. Välkommen du också!

Vad innebär ett medlemskap hos Israels Vänner?

Ställningstagande

Som medlem hos Israels Vänner visar du att du står på bibelns budskap om att välsigna Israel och det judiska folket.

Påverkan

Som medlem ges du möjligheten att påverka Israels Vänner framtida riktning. Genom att stå tillsammans med oss och alla medlemmar får du även en unik möjlighet att påverka det Israelnegativa klimatet i vårt land.

Förmåner

Medlemmar hos Israels Vänner får utan extra kostnad tillgång till tidningen Israels Vän (6 nr/år) som ger förjupning i frågor som rör kristnas relation till judendom, Israels betydelse för troende, Bibelns profetiska texter och mycket mer. Utöver detta finns möjlighet att få information via e-post från Israels Vänner (kommande och aktuella händelser m.m.).

Kostnad

Ett medlemskap hos Israels Vänner kostar 200 kr/år och per person. Vi accepterar banköverföring och Swish. Du kan även skanna QR-koden nedan med din Swish-app.

Bindningstid

Vid registrering av medlemskap betalar du hela summan för ett års medlemskap, och får de förmåner som det berättigar dig till. Vi skickar ut en påminnelse när det är dags att förnya medlemskapet. Vill man inte förnya är det bara att låta bli att betala. Det går förstås också bra att säga upp sitt medlemskap när man vill genom att kontakta oss.

Ålder

Alla är förstås välkomna att bli medlemmar hos Israels Vänner. Är du under 18 år behöver du dock målsmans intygande.

Jag vill bli medlem i Israels Vänner

Avgiften är 200 kronor per 12 månader och då ingår 6 nummer av tidningen Israels Vän. Vi kontaktar dig gällande betaluppgifter.
Som medlem binder jag mig inte till några ytterligare krav, men får möjligheten att stödja/hjälpa till eller påverka om jag så önskar.

QR medlemsavgift

Betala ditt medlemskap direkt. Genom att scanna QR-koden till vänster med din swish-app så slipper du fylla i långa nummer och onödig information. Gör så här: 1. Öppna swish-appen. 2. Klicka på den blå rutan uppe i högra hörnet. 3. Scanna koden med mobilkameran. 4. Fyll i belopp för medlemskap: 200kr samt ditt medlemsnummer eller nytt medlemskap. 5. klicka på betala och godkänn med din personliga kod. Klart!