Bli medlem

Bli en del av oss

Vi hoppas att du vill stå med oss i vårt arbete genom att bli medlem. Som medlem blir du automatiskt prenumerant av vår tidning Israels Vän. Du får ökad kunskap och håller dig orienterad om vad som händer i Israel utifrån dagsläget och det bibliska perspektivet. Och inte minst blir du till stor välsignelse.

”Från det att jag var stipendiat på svenska teologiska institutet i Jerusalem, brinner jag för att fördjupa kontakten med landet Israel och Guds egendomsfolk, det judiska folket. Jag vill å det varmaste rekommendera dig att ta del av Israels Vänners konferenser, resor och satsningar. Det kommer att tydliggöra och berika din tro.”

Hans Weichbrodt

Kostnad

Medlemsavgift:

  • Inom Sverige 300 kr /år
  • Finland / Åland 35 € /år
  • Norge 350 Nkr /år
  • Danmark 350 Dkr /år
  • Övriga 500 kr /år

OBS! Gratis medlemskap för alla under 26 år.

Vi skickar ut inbetalningsavi till den adress du uppgivit i samband med din medlemsansökan. Du kan då betala medlemskostnaden via Swish, bankgiro m.m.

Medlemsperiod & Villkor

Du betalar för ett års medlemskap i taget. Vi skickar ut en påminnelse när det är dags att förnya medlemskapet. Vill du inte förnya är det bara att låta bli att betala. Det går förstås också bra att säga upp sitt medlemskap när man vill genom att kontakta oss.

Klicka här för fullständiga villkor.

För alla åldrar

Alla är förstås välkomna att bli medlemmar hos Israels Vänner. Är du under 18 år behöver du dock målsmans intygande.

Gratis medlemskap gäller alla under 26 år.

Förmåner

Medlemmar hos Israels Vänner får utan extra kostnad tillgång till tidningen Israels Vän (6 nr/år) som ger fördjupning i frågor som rör kristnas relation till judendom, Israels betydelse för troende, Bibelns profetiska texter och mycket mer.

Utöver detta finns möjlighet att få information via e-post från Israels Vänner (kommande och aktuella händelser m.m.).

Påverkan

Som medlem ges du möjligheten att påverka Israels Vänner framtida riktning. Genom att stå tillsammans med oss och alla medlemmar får du även en unik möjlighet att påverka det Israelnegativa klimatet i vårt land.

Ställningstagande

Som medlem hos Israels Vänner visar du att du står på bibelns budskap om att välsigna Israel och det judiska folket.