Resor för unga

Upptäck Bibelns Israel varvat med spännande aktiviteter

Att få resa till Israel är på många sätt något utöver det vanliga. Att få uppleva det land som Gud kallar Sitt och som Han har stora planer för i framtiden. Detta blir konkret när man får ”vandra på Bibelns blad”, ta in dess sanningar och se hur Herren fortsatt använder Israel för att förmedla till oss vem Han är och vad Han vill. Inspirerande  resor som styrker tron och ger Bibelläsningen en ny dimension. Men inte bara det. Våra resor för unga till Israel har också äventyrliga inslag med natursköna vandringar och spännande aktiviteter.

Nästa resa

På grund utav rådande omständigheter har vi ingen inbokad resa för tillfället.

Nytt datum annonseras här så fort det är öppet och smittsäkert att resa igen.

Kostnad

Ca 10 500 kr + pris för flygbiljetter. I priset ingår flygresa, resor i landet, inträden, dricks, helpension (boende och mat) och guidning. För att hålla priset nere kan boende med enklare standard förekomma.

Reseprogram

Här kan du ladda ned en pdf. som ger ett exempel över hur en ungdomsresa kan se ut.

Gruppstorlek

Det finns plats för 18 resenärer. En lagom stor grupp för att resa runt i landet och få en bra gemenskap tillsammans.

Ålder

Resorna riktar sig till dig som är 16 – 30 år. Men givetvis kan undantag göras.

Kontakt

Kontakta oss om du vill veta mer: ungdomsresor@israelsvanner.se

”Israelresan är den bästa jag har gjort, och jag har varit på många platser i världen. Jag trivdes väldigt mycket med gruppen. Har aldrig känt en så stark önskan om att åka tillbaka som när jag kom hem från Israel.”
”Jag ville få en koppling till det moderna Israel, det judiska folket, framtiden och vad Bibeln säger om det hela. På den punkten överträffade resan mina förväntningar med hästlängder.”
”Mina förväntningar på resan uppfylldes verkligen och mycket mer än så. En livförvandlande resa.”
”Resan kommer att vara oförglömlig, en resa för livet!”
”Jag har sedan många år tillbaka haft en dröm att åka till Israel. Haft en längtan att besöka de bibliska platserna och få en riktig bild av landet. De förväntningarna uppfylldes.”
”En fantastisk resa som förändrat och satt många spår. Bibeln kommer nog nu bli levande på ett annat sätt då man lättare kan sätta sig in i situationer och se det framför sig. Så tacksam!”
”Det som var mindre bra, var att dagarna gick så fort.”
”Det bästa var att vi var en lagom stor grupp, och att vi fick höra om alla platser samtidigt som vi förflyttade oss genom landet. Det kändes lite som att vi färdades genom Bibelberättelserna.”
Föregående bild
Nästa bild

Intresseanmälan

Intresserad utav att vara med på nästa resa? Anmäl ditt intresse här.
Anmälan är inte bindande, utan du kommer kontaktas utav oss och få bekräfta att du vill med.