Kontakta oss

Kontakta Israels Vänner

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Israels Vänner. Använd gärna formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Vill du hellre slå en signal eller skicka e-post kan du kika lite längre ned på sidan.

Kontakta oss

Israels Vänner

Vår verksamhet sköts från olika håll i landet, men huvudkontoret finner du i Malmö.

Castnersgatan 1
216 16 Malmö, SE

Ring oss

Mån: 09:30–15:30
Tis: 09:30–12:30
Tors: 09:30–15:30

040 - 94 94 12

Skicka E-post

Om ditt ärende inte är brådskande kan du alltid mejla oss dina frågor. Vi återkommer så snart vi kan.

Mikael Amundsen

Verksamhetskoordinator

Arbetar heltid för Israels Vänner med ansvar för verksamheter och personal. Bibelskola och universitetsstudier inom naturvetenskap som bakgrund.

Carlos Villablanca

Verksamhetsutveckling

Pastor och församlingsledare med församlingserfarenhet från flera länder. Har en magisterexamen från Fuller Theological Seminary, Los Angelses. Gift sedan 20 år och far till tre barn.

Paula Henao

Ekonomi

Hanterar ekonomi och diverse administrativa uppgifter inom Israels Vänner. Har på sitt hjärta att få tjäna och hjälpa andra människor.

Erik Borg

Webbutvecklare för unga vuxna

Utbildad byggnadsingenjör som jobbar 60% för Myresjöhus och 40% för Israels Vänner med inriktning mot unga vuxna på nätet.

Anki Ander

Ordförande

Aktiv inom Pingströrelsen med stort församlingsengagemang samt fokus på själavård och omsorg. Jobbat många år inom skolvärlden med bl.a. rektorsuppdrag.

Dan Johansson

Vice ordförande

Har sedan 60-talet brunnit för att förkunna om det profetiska Ordet och deltagit i åtskilliga gruppresor till bl.a Israel som bibellärare. Har haft engagemang i Israels Vänner i över 30 år. Tidigare även som ordförande.

Andres Figueroa

Ansvarig för annonsering, webb & video

Utbildad inom it, data och grafisk formgivning. Har ursprung från Chile. Församlingsaktiv som ledare för spansktalande i en pingstförsamling.

Agneta Olofsson

Medlemsadministratör

Jobbar 40 % ,tar hand om mail, skickar ut brev om medlemskap och en av dem som svarar i telefon m.m
Bor i Malmö sedan 2009 men ursprungligen från Helsingborg .