Konferenser och ledardagar

Konferenser och ledardagar

Vi anordnar inspirerande och bibelförankrade mötesplatser för flera målgrupper

Genom att vara med och arrangera konferenser, ledardagar och olika regionala satsningar runtom i landet hoppas vi kunna öka förståelsen för Herrens handlande med Israel och det judiska folket. Vi riktar oss mot både lekmän och ledare, ung som äldre, alla med ett intresse för förkunnelse präglad av ett bibliskt och profetiskt perspektiv.

Sommarkonferensen

Israels Vänners sommarkonferens är årets höjdpunkt. Den är ett årligt återkommande evenemang ända sedan 1957, som lockar stora skaror besökare från hela landet. Varje år bjuder vi in till gudstjänster, seminarier och bibelstudium med medverkan av många stora profiler inom framförallt svensk kristenhet.

Regionala konferenser

I nära samarbete med lokala församlingar och våra lokalgrupper har vi möjlighet att anordna regionala satsningar runt om i landet. Det kan innebära mötesplatser i form av konferenser, ledarskapsdagar, seminarier, kurser och utbildningsdagar.

Aktuella satsningar runt om i landet hittar ni alltid i vår kalender.

 

Ledardagar

Vi anordnar även utbildningsdagar som särskilt riktar sig till dig som ledare, lokalgruppsledare, ungdomsledare m.m.

Fantastiska tillfällen då det ges möjlighet att samlas kring Guds ord som ligger till grund
för all form av kristet ledarskap. Samtidigt får du möjlighet att dela erfarenheter med andra i en inspirerande kontext, full av tillit och förtröstan på Gud.

 

Det bästa ligger framför oss