Möten & Konferenser

Vi arrangerar möten och konferenser runtom i landet

Genom att vara med och arrangera möten och konferenser runtom i landet vill vi öka förståelsen för Herrens handlande med Israel och det judiska
folket. Vi ser ett behov av att öka dessa talartillfällen för förkunnelse, grundat på ett bibliskt och profetiskt perspektiv.

Sommarkonferensen

Israels Vänners sommarkonferens är årets höjdpunkt. Den är ett årligt återkommande evenemang ända sedan 1957, som lockar stora skaror besökare från hela landet. Varje år bjuder vi in till gudstjänster, seminarier och bibelstudium med medverkan av många stora profiler inom framförallt svensk kristenhet.

Ofta medverkar även välkända företrädare för den judiska världen såsom Israels ambassadör och Ulf Cahn från Keren Hayesod (judar till Israel), och vid upprepade tillfällen har vi fått lyssna till förintelseöverlevare bosatta i Sverige.

Sedan 2012 har konferensen ägt rum i Pingstkyrkan Arkens stora konferensanläggning i Värnamo.

Regionala konferenser

Genom våra lokala Israelgrupper ute i landet har vi möjligheten att få till många möten och konferenser som grundar sig på ett bibliskt och profetiskt perspektiv. Många utav dessa samlingar hittar du under ”kalender” här på hemsidan.