Konferenser och ledardagar

Konferenser och ledardagar

Vi anordnar inspirerande och bibelförankrade mötesplatser för flera målgrupper

Genom att vara med och arrangera konferenser, ledardagar och olika regionala satsningar runtom i landet hoppas vi kunna öka förståelsen för Herrens handlande med Israel och det judiska folket. Vi riktar oss mot både lekmän och ledare, ung som äldre, alla med ett intresse för förkunnelse präglad av ett bibliskt och profetiskt perspektiv.

Det finns många goda anledningar till att vara med på en ledardag. Den främsta anledningen är att du gör väl i att investera i ditt ledarskap. Det behagar Gud.
När Gud kallar ledare (både män och kvinnor) är det med målet att gåvor och tjänster skall komma i funktion och låta dessa utvecklas och finslipas under ett livslångt liv. 
 
Den andra anledningen är att vår tillväxt eller brist på tillväxt som ledare påverkar vårt liv, tjänst och sammanhang. I allt detta vill Gud och både du och jag lyckas med uppdraget Han kallats oss till. 

Du anmäler dig till carlos.villablanca@israelsvanner.se 

Varmt välkommen! 

hässleholm_wegb

Sommarkonferensen

Israels Vänners sommarkonferens är årets höjdpunkt. Den är ett årligt återkommande evenemang ända sedan 1957, som lockar stora skaror besökare från hela landet. Varje år bjuder vi in till gudstjänster, seminarier och bibelstudium med medverkan av många stora profiler inom framförallt svensk kristenhet.

Regionala konferenser

I nära samarbete med lokala församlingar och våra lokalgrupper har vi möjlighet att anordna regionala satsningar runt om i landet. Det kan innebära mötesplatser i form av konferenser, ledarskapsdagar, seminarier, kurser och utbildningsdagar.

Aktuella satsningar runt om i landet hittar ni alltid i vår kalender.

 

Ledardagar

Vi anordnar även utbildningsdagar som särskilt riktar sig till dig som ledare, lokalgruppsledare, ungdomsledare m.m.

Fantastiska tillfällen då det ges möjlighet att samlas kring Guds ord som ligger till grund
för all form av kristet ledarskap. Samtidigt får du möjlighet att dela erfarenheter med andra i en inspirerande kontext, full av tillit och förtröstan på Gud.

 

Det bästa ligger framför oss