Engagera dig

En av våra viktigaste röster - är din!

Brinner du också för att uppväcka kärlek och intresse för landet Israel och det judiska folket? Vill du ta vara på bibelns uppmaning om att välsigna Israel i både ord och handling? Då hoppas vi den här sidan kan vara till inspiration för dig. Med din hjälp och din röst når vi betydligt längre i att uppmuntra till ett Israelpositivt klimat i församlingar, media och i hela vårt avlånga land.

Delta i mediadebatten​

Den bild som idag möter oss via media och nyhetsrapporteringar är till stor del negativt vinklad när det handlar om Israel. Det är inte fel att kritisera landet och dess ledning i olika sammanhang, men vi anser att proportionerna är helt orimliga och ger en förvrängd bild som sprider sig in även i kristna församlingar. Här behövs röster som i större utsträckning svarar på debatter, skriver insändare och på olika sätt står upp för en positiv hållning gentemot Israel.

Volontär på konferenser

Hjälp till under vår sommarkonferens. Här behövs ofta engagerade människor till många olika uppgifter. Vi finns även ofta representerade på de största konferenserna inom svensk kristenhet. Vi håller till vid vår monter där vi dels gör Israels Vänner och vår verksamhet synlig, men också bemöter människors frågor och åsikter, samt sprider gott budskap om Israel. Är de här något för dig? Hör gärna av dig till oss.

Engagera din församling

Tillsammans får vi stå i Herrens uppmaning att välsigna Israel och det judiska folket. Detta kan ske på olika sätt, bl.a. genom att ge stöd för vår verksamhet och våra projekt ekonomiskt.

Be och välsigna Israel

Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något. Och något som varje troende kan göra är att i enlighet med bibelns undervisning be och välsigna Israel och det judiska folket.