EN kalender för ALLA Israelmöten

Vi är glada över att få presentera en kalender på vår hemsida, vars funktion och målsättning är att samla alla våra Israelmöten och samlingar på ett och samma ställe.

Israels Vänner finns representerade på många olika platser runt om i vårt land genom våra lokalgrupper. Ofta anordnas det möten, seminarier, bibelstudier, filmkvällar och mycket mer på alla dessa platser. För att inte tala om de samlingar och konferenser som Israels Vänner i stort anordnar. Nu gör vi ett tappert försök att i nära kontakt till våra lokalgrupper försöka samla all denna information på ett och samma ställe genom en kalender på vår hemsida. Du hittar den här.

Vi håller just nu på att sakta men säkert fylla på med den information vi löpande får in, och förhoppningen är att du som söker efter en samling och sammanhang i din närhet med Israel i fokus, inte ska behöva gå längre än till vår kalender. Värt att nämna är att våra samlingar också publiceras i tidningen Världen Idag varje torsdag i vår alldeles egna kolumn.

Surfa in till kalendern direkt och ta reda på om något anordnas i närheten av där du bor! På kalendersidan finner du även information om hur du kan lägga till kalendern i din smartphone eller dator.