SS_SL

Starkt startfält till årets stora sommarkonferens

Den 27-30 juni är det dags för Israels Vänners stora sommarkonferens i Värnamo. Likt de senaste åren äger konferensen rum i Pingstkyrkan Arkens lokaler.

Årets startfält har sedan en tid tillbaka publicerats och i år får vi möta och lyssna till bl.a. Sebastian Stakset, tidigare känd som frontfiguren Sebbe Staxx i musikgruppen Kartellen. Han levde ett liv präglat av yrkeskriminalitet och droger men fick sitt liv förvandlat av Jesus Kristus. Idag är han en av Sveriges mest omskrivna evangelister och han har fått vittna om sin tro i SVT, SR, TV4 och många andra stora kanaler. Sebastian kommer tillsammans med Carl-Gustav Severin att hålla i lördagens väckelsemöte 19:00 som är ett öppet möte utan inträdesavgift.

En annan spännande nyhet är att vi i år gästas av Sarah Liberman från Israel. En lovsångsledare som reser världen runt för att undervisa om lovsång och sann tillbedjan. Hon kommer både undervisa och bidra med sina musikaliska talanger vid flera tillfällen.

I år har vi även möjligheten att välkomna Israels ambassadör i Sverige; Ilan Ben-Dov, till konferensen. En viktig person med viktigt uppdrag som kommer tala till oss under fredagen kl 14:00.

Utöver dessa namn kan vi även nämna Jack-Tommy Ardenfors, Christina Toledano Åsbrink, Hans Weichbrodt, Dan Johansson, KG Larsson, Evert Hedin med band, Märta Svensson m.fl.

Likt förra året kommer vi även erbjuda kostnadsfria samlingar för ungdomar och unga vuxna.

Läs mer om konferensen på konferens.israelsvanner.se.

Dela det här inlägget:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print