nta_plats4-1024x668

Hans Weichbrodt och Andreas Carlson om antisemitism

Lördag 18 maj 2019 fortsätter kampanjen och turnén ”Nej till antisemitism”. Detta datum, som är det sista i ordningen, arrangeras ett möte i Johannebergs Församling, Göteborg. Kl 18:00 talar Hans Weichbrodt och Andreas Carlson.

Hans Weichbrodt är präst i Svenska kyrkan, inspiratör inom Oasrörelsen och en väl anlitad förkunnare inom svensk kristenhet. Besitter stor erfarenhet och kunskap i koppling till Israel och det judiska folket.

Andreas Carlson är riksdagsledamot och gruppledare (KD). Han verkar för en bättre relation mellan Sverige och Israel, samt att agera mot och bekämpa antisemitismen i Sverige på bred front.

På plats i Johannebergs församling kommer det finnas god information att ta del utav samt möjligheten att själv ta ställning mot antisemitism genom att ta ett foto och använda sig utav i sociala medier. Detta kan du även göra hemifrån redan idag – läs mer på kampanjens hemsida: NEJ TILL ANTISEMITISM. Glöm inte bort att tagga dina bilder med #nejtillantisemitism

Denna samling avslutar vårturnén om antisemitism. Till hösten återkommer vi när vi på bredare font vill uppmana hela det svenska samhället att ”säga nej till antisemitism”.

Dela det här inlägget:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print